Pogrebne usluge
Pogrebno Beograd
In Memoriam d.o.o.

Kako bi porodicama preminulih olakšali teške trenutke nakon gubitka drage osobe, na jednom mestu nudimo pogrebne usluge u vidu: organizacija sahrane i kremacije, pogrebna oprema, kao i prevoz pokojnika ( od 40 rsd/km ) u Beogradu, Srbiji i inostranstvu. Naše iskusno i profesionalno osoblje pobrinuće se za sve detalje oko organizacije sahrane i kako biste Vi mogli da se posvetite porodici i prijateljima koji su došli da Vama podele bol zbog gubitka bliske osobe.

Mob: (+381) 64/386-48-94 Tel: (+381) 11/2334-191 Tel: (+381) 11/2132-194

Pogrebne usluge Beograd
Pogrebno Beograd

Organizacija
sahrane ili kremacije

Pogrebno preduzeće In Memoriam svoje pogrebne usluge pruža za sva Beogradska groblja u direkciji jkp pogrebne usluge ili za bilo koje vangradsko groblje u zemlji i inostranstvu kod zakazivanja sahrane ili kremacije.

Na svim gradskim grobljima preko nas možete zakazati sahranu ili kremaciju, kupiti grobnicu, uređeno grobno mesto kolumbarijum, rozalijum. Takođe obavljamo transport na svim gradskim grboljima ( od 40 rsd/km): Novo groblje, Novo Bežanijsko groblje, Lešće, Staro Bežanijsko groblje, Banjičko groblje, Topčidersko groblje, Centralno groblje i groblja Orlovača i Zbeg.

Prevoz pokojnika

Još jedna usluga koju nudi pogrebno preduzeće In Memoriam je prevoz pokojnika ( od 40 rsd/km ) iz velikog broja zemalja u regionu i Evropi: Crna Gora, Kosovo i Metohija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Italija, Nemačka, Austrija, Švajcarska, Francuska, Holandija, Mađarska, Norveška, Švedska, Danska, Španija, Portugalija, Rusija, Grčka, Slovačka, Češka… Takođe, vršimo prevoz pokojnika iz Srbije u inostranstvo.

Prevoz pokojnika vrši se pogrebnim vozilima (automobilima, 40 rsd/km ) marke Hyundai H1 i Chrysler koja su specijalno opremljena za tu namenu. Pored drumskog, vršimo i avio prevoz preminulih na sve kontinente, kao i slanje urne sa posmrtnim ostatcima ems brzom poštom.

Prevoz pokojinka

Pogrebna oprema

Pogrebno preduzeće In Memoriam nudi veliki izbor pogrebne opreme vrhunskog kvaliteta, kao što su: sanduci (topola, bukva, hrast), limeni ulošci za sanduke, posteljina, nadgrobna obeležja, suze, venci i sl. Takođe, kod nas je dostupna i kompletna pogrebna oprema za pripadnike islamske verske zajednice.

Katalog pogrebne opreme


Nudimo širok izbor cveća za groblje i sahrane kao što su:
suze, venci, buketi za krst, suze za sanduke...

Cveće za groblje

Sve naše usluge možete platiti:

  • Gotovinski sa popustom na opremu
  • Umanjenjem troškova za iznos iz PIO fonda
  • Čekovima građana na 6 mesečnih rata bez kamate
  • Administrativnom zabranom do 12 mesečnih rata bez kamate
  • Naplatom troškova od sindikalnih kasa i udruženja
  • Naplatom troškova od polise osiguranja


Najčešća pitanja i odgovori

Za sve informacije i pitanjima o pogrebnim uslugama
možete pronaći na strani najčešća pitanja i odgovori